onsdag 4 juni 2014

Att behålla dödsstraffet i lagen är det nödvändigt

Dödsstraffet är ett av de äldsta straffen, innebär rättsväsendet baserar på uppdrag av lag, slutar livet av en skyldig till kapital brottslighet brottslingar. Dödsstraffet som ett starkast straff måste behållas i lagen.

För det första är dödsstraffet starkt avskräckande brottningarna. Det är självklart. Vem har två liv? Du? Jag? Eller brottningarna? Immanuel Kant (Tyskland) hade sagt att ingen vill straffas för att han vill straffas, men åtminstone hade han hållit med någon som är straff innan. Den var säga att någon som människor vill prova absolut inte är ett straff. Vem vill prova dödsstraffet en gång? Svaren är absolut nej. Det är märkbart att dödsstraffet är starkt avskräckande. Sanningen är att ni som vill ta bort dödsstraffet från lagen har avskräckts av dödsstraffet.


För det andra visar dödsstraffet en högst respekt för livet. Livet är ovärderligt. Inget kan veta vad ett liv kostar. Folk försöker alltid hitta en balans mellan brottning och straff för att visa jämlikheten av livet. Dödsstraffet är precis att visa en jämlikhet när ovärderlig mot ovärderlig. Det är märkbart att dödsstraffet måste behållas i lagen.

Våra hjälpsamma människor, vakna! Dödsstraffet som ett rättsligt instrument måste behållas i lagen. Mänskligheten är ju varken ängel eller djävul utan en blandning av två. Inget ska veta vem ska bryta ut när demon är slog deras hjärta. Det är ju ett grundläggande skäl som mänskligheten behöver lagen i vårt samhälle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar